Slaapzak rond tweedelig

vanaf € 39,95

Bijzondere vrijstellingsregeling voor kleine ondernemingen, excl. levering
Levertijd: 6-11 dag(en)

Beschrijving

Wat een gezelligheid in het bedje van jouw kleintje met de mooie Meyco Baby Slaapzak tweedelig. De slaapzak zorgt ervoor dat jouw kleintje het hele jaar door heerlijk comfortabel slaapt met een altijd juiste temperatuur. De slaapzak bestaat uit een gevoerde buitenslaapzak en een binnenslaapzak.


De binnenslaapzak gebruik je los speciaal tijdens de warme zomerdagen en -nachten, de gevoerde buitenslaapzak is perfect voor het voor- en najaar en samen zijn ze de uitkomst bij koude winterdagen en -nachten!


Meer over de slaapzak: De binnen- en buitenslaapzak is gemaakt van 100% katoen waardoor het materiaal goed ademt en heerlijk zacht aanvoelt. De voering van de buitenslaapzak bestaat uit polyester. Optimaal comfort dus. De gevoerde buitenslaapzak groeit met je kleintje mee dankzij de verstelbare schouderknopen. De wijde, ronde onderkant zorgt ervoor dat je kindje voldoende bewegingsvrijheid heeft. De rits rondom is superhandig bij het verschonen en het aan- en uitdoen van de slaapzak. De slaapzak heeft een veilige pasvorm, omdat hij goed aansluit bij de hals en de armpjes. Het vrolijke Dierenprintje mix en match je perfect met de complete Meyco Baby collectie.


Van klein tot iets minder klein, de slaapzak is verkrijgbaar in verschillende maten. -50/56 om te gebruiken van ongeveer 0 tot 2 maanden en een lengte van 45 tot 56 cm.

-56/62 om te gebruiken van ongeveer 1 tot 4 maanden en een lengte van 51 tot 62 cm.

-62/68 om te gebruiken van ongeveer 3 tot 6 maanden en een lengte van 57 tot 68 cm.

-68/74 om te gebruiken van ongeveer 5 tot 9 maanden en een lengte van 63 tot 74 cm.

-74/80 om te gebruiken van ongeveer 7 tot 12 maanden en een lengte van 69 tot 80 cm.

-80/86 om te gebruiken van ongeveer 10 tot 18 maanden en een lengte van 75 tot 86 cm.


De lengte van je kindje is belangrijk dan de leeftijd om de juiste maat van de slaapzak te bepalen. Als de slaapzak groot is, kan je baby wegzakken. Gebruik nooit een slaapzak als het hoofd van je kleintje door de nekopening past.

In een te kleine babyslaapzak kan je kindje de beentjes niet volledig strekken of heeft hij niet genoeg om te bewegen, de afstand tussen de voeten en de onderkant van de slaapzak mag niet minder dan 10 cm. Zorg daarom altijd goed voor de juiste maat slaapzak.


De voordelen op een onderstaande:

-Binnen- en buitenslaapzak gemaakt van 100% katoen.

-Het hele jaar door optimaal slaapcomfort met 1 slaapzak. -In maat verstelbare buitenslaapzak.

-Goede ventilatie en vochtopname.

-Heerlijk zacht comfort.

-Verkrijgbaar in diverse maten.

-Veilige pasvorm.

-Met lekker veel bewegingsvrijheid voor je kleintje.


Zo houd je je Meyco Baby slaapzak langer mooi:

-Gebruik niet te veel wasmiddel (dit is ook beter voor het milieu).

-Wasbaar in de wasmachine op maximaal 30 graden.

-Geschikt voor in de droger.