Slaapzak afritsbare mouwen slub katoen

vanaf € 34,95

Bijzondere vrijstellingsregeling voor kleine ondernemingen, excl. levering
Levertijd: 6-11 dag(en)

Beschrijving

Jouw kindje zal nog lekkerder slapen in deze Meyco Baby slaapzak met afritsbare mouwen gemaakt van slub katoen. Het unieke slubeffect geeft de slaapzak een leuke twist, waardoor deze uni babyslaapzak toch een luxe uitstraling heeft. Het getextureerde materiaal oogt ook heel natuurlijk en je kunt het gemakkelijk combineren met je complete babyuitzet. De winterslaapzak houdt jouw kleintje heerlijk comfortabel en warm tijdens de koude winterdagen en als je de mouwtjes afritst, is de babyslaapzak ook fijn voor de zachtere voor- en najaarsnachten.


De slaapzak bestaat uit 2 lagen, gemaakt van 100% zacht katoen en heeft een polyestervulling. Het katoen ademt goed én biedt uitstekende vochtregulatie. De Meyco Babyslaapzak heeft een veilige pasvorm door de goede aansluiting bij de hals en de armpjes. De slaapzak heeft een TOG waarde van 2,5. Hoe hoger de TOG-waarde schoffelwarmer. Je mixt en matcht de slaapzak dankzij de subtiele kleuren perfect met de complete Meyco Baby collectie.


Maten:

-70 cm om te gebruiken van ongeveer 3 tot 9 maanden en een lengte van 60 tot 75 cm.

-90 cm om te gebruiken van ongeveer 6 tot 30 maanden en een lengte van 70 tot 95 cm.

-110 cm om te gebruiken vanaf ongeveer 24 maanden en een lengte van 90 tot 115 cm.


De lengte van je kindje is belangrijk dan de leeftijd om de juiste maat van de slaapzak te bepalen. Als de slaapzak groot is, kan je baby wegzakken. Gebruik nooit een slaapzak als het hoofd van je kleintje door de nekopening past. In een kleine babyslaapzak kan je kindje de beentjes niet volledig uittrekken of heeft hij niet genoeg ruimte om te bewegen, de afstand tussen de voeten en de onderkant van de slaapzak mag niet minder dan 10 cm bedragen. Zorg daarom altijd goed voor de juiste maat slaapzak.


De voordelen op een rijtje:

-Optimaal slaapcomfort in de winter én het voor- en najaar.

-Met afritsbare mouwen.

-100% slubkatoen: voor een perfect slaapklimaat.

-Veilige pasvorm. -Verkrijgbaar in diverse maten.

-Mix & match met de complete Meyco Baby collectie.


Zo houd je je slaapzak langer mooi:

-Gebruik niet te veel wasmiddel (dit is ook beter voor het milieu).

-Wasbaar in de wasmachine op maximaal 30 graden.

-Gebruik na het wassen een drogerbal in de droger, zodat de vulling weer mooi losgeklopt wordt.