Siliconen bijtring kralen

€ 12,99
Bijzondere vrijstellingsregeling voor kleine ondernemingen, excl. levering
Levertijd: 4-8 dag(en)

Beschrijving

De kauwbare, kwijlende manier om je doorkomende tandjes te kalmeren!


Op zoek naar een veilige, niet-giftige bijtring voor je kleintje? Zoek niet verder dan onze siliconen babybijtring. Dit bijtspeeltje is zacht genoeg voor het tandvlees van baby's, maar sterk genoeg om ze bezig te houden. Houd het tandvlees van je baby gezond en gestimuleerd met onze siliconen bijtringen. Het voldoet aan hun orale zintuiglijke behoeften en helpt kwijlen, drukte en koliek te verminderen. Bovendien is het de perfecte maat voor kleine handjes, zodat je kleintje erop kan bijten, kauwen en zuigen zonder te wurgen of zich te bezeren.

Dit is waarom je dit geweldig zult vinden

✓ Verzacht dat tandvlees: wanneer een baby tandjes krijgt, kan hij chagrijnig en ongemakkelijk worden. Een bijtring kan het pijnlijke tandvlees van een baby helpen verzachten en een deel van dat ongemak verlichten. Bovendien zijn ze gemakkelijk in de luiertas te gooien voor doorkomende tandjes.

✓ Verscheidenheid aan kleuren en vormen! De verschillende kleuren en vormen van de bijtringen helpen baby's bezig te houden en verlichten tegelijkertijd hun tandvlees. De verschillende texturen kunnen ook helpen om het pijnlijke tandvlees van je baby te verzachten.

✓ Veilig en natuurlijk: deze babybijtring is gemaakt van 100% natuurlijk rubber (latex) en bevat geen schadelijke stoffen, waardoor het een veilige keuze is voor je kleintje. Bovendien is het gemakkelijk schoon te houden - stop het gewoon in de vaatwasser als je klaar bent!

✓ Kleine handjes, grote opluchting: als je kleintje tandjes krijgt, heeft hij alle hulp nodig die hij kan krijgen om zich beter te voelen. Met onze siliconen babybijtring kunnen ze hun pijnlijke tandvlees verzachten met een speeltje dat precies de juiste maat heeft om vast te houden.