Naif zonnecrème SPF 30 face 200ML

€ 35,99
Bijzondere vrijstellingsregeling voor kleine ondernemingen, excl. levering
Levertijd: 4 dag(en)

Beschrijving

Naïf Zonnecrème voor het gezicht beschermt je huid tegen de effecten van UV-straling. Door gebruik te maken van een minerale UV-filter op basis van zinkoxide. Dit natuurlijke ingrediënt legt een laagje op de huid die de zonnestralen weerkaatst. Hierdoor ben je direct beschermt tegen beveiligde zonnestralen en is de kans op een huidreactie minimaal. Dit maakt natuurlijke UV-filters zeer geschikt voor de gevoelige huid. Ook zit de zonnecrème vol met natuurlijke oliën, waardoor 'ie goed uitsmeert én geen witte waas achterlaat op de huid. Ook fijn: de crème trekt snel in en is te gebruiken om combinatie met make-up.

Weet je dat zonnecrème de zee flink kan vervuilen? Dit komt door de ingrediënten oxybenzone en octinoxate, maar ook microplastics en nanodeeltjes. Goed nieuws, die zitten hier niet in! oorzaak van de natuurlijke stoffen in de crème is 'ook niet aannemelijk voor het milieu, oceaanvriendelijk dus. Daarnaast zijn de verpakkingen van suikerriet gemaakt. Zo bespaar je per tube ongeveer 55 gram CO2 ten opzichte van een normale plastic tube. Dat is pas zorgeloos zonnen.

Alle producten van Naïf zijn 100% veganistisch, gemaakt met een zachte geur die vrij is van de 26 meest waarschijnlijke allergenen en dermatologisch getest.