Naif zonnecrème 0% parfum voor baby en kids SPF 50 200ML

€ 35,99
Bijzondere vrijstellingsregeling voor kleine ondernemingen, excl. levering
Levertijd: 4 dag(en)

Beschrijving

Naïf Zonnebrandcrème voor Baby & Kids SPF50 beschermt de baby- en kinderhuid optimaal tegen UVA- en UVB-straling. De zonnebrand bevat een minerale filter afkomstig van zinkoxide, dat een laagje op de huid legt die zonnestralen weerkaatst. Dit maakt minerale UV-filters zeer geschikt voor kinderen met een gevoelige huid en minimaliseert een huidreactie. De crème is eenvoudig aan te brengen, trekt goed aan en is waterbestendig. Dankzij de natuurlijke oliën van zonnebloem en olijf laat het geen witte waas achter op de huid. Daarnaast bevat de crème meer oliën vergeleken met een lotion, wat ervoor zorgt dat uitdroging van de huid wordt voorkomen. De crème is ook helemaal oceaanvriendelijk.

We adviseren baby's met naam het eerste jaar zoveel mogelijk uit de zon te houden. Mocht het toch voorkomen, is Naïf's Zonnebrandcrème ook veilig te gebruiken voor de gevoelige huid van pasgeboren baby's.

Alle producten van Naïf zijn 100% veganistisch, gemaakt met een zachte geur die vrij is van de 26 meest waarschijnlijke allergenen en dermatologisch getest.