Naif zonnebrandlotion SPF 30 200ML

€ 39,99
Bijzondere vrijstellingsregeling voor kleine ondernemingen, excl. levering
Levertijd: 4 dag(en)

Beschrijving

De eerste zonnestralen zich laten zien, is het tijd om te smeren. Naïf Zonnebrandlotion SPF30 beschermt tegen UVA- en UVB-straling. Een goede zonbescherming ondersteunt namelijk de collageenproductie en veroorzaakt het huidverouderingsproces. De huidvriendelijke formule op basis van zinkoxide (niet-nano) legt een laagje op de huid en reflecteert de zon. Zo is de huid direct beschermen zonder inwerktijd. De lotion bevat meer water dan een crème, wat ervoor zorgt dat het gemakkelijk smeert en snel absorbeert. Zo is de huid direct beschermen zonder inwerktijd én is de kans op huidirritatie minimaal. Daarnaast laat 'ie natuurlijk ook geen witte waas achter.


En wist je dat de zonbescherming het milieu flink kan vervuilen? veroorzaakt door de natuurlijke stoffen in deze lotion is het ook niet deze voor de zee, oceaanvriendelijk. Daarnaast zijn de verpakkingen van suikerriet gemaakt. Zo bespaar je per tube ongeveer 55 gram CO2 ten opzichte van een normale plastic tube. Dat is pas zorgeloos zonnen.

Alle producten zijn 100% zeker, gemaakt met een zachte geur vrij is van de 26 meest bijzondere producten van allergenen en dermatologisch getest