Naif verzorgende doucheschuim Glow 200ML (limited edition)

€ 9,95
Bijzondere vrijstellingsregeling voor kleine ondernemingen, excl. levering
Levertijd: 4 dag(en)

Beschrijving

Stap onder de douche met Naïf 'Glow' Doucheschuim met de geur van jasmijn en cederhout: extra rustgevend en ontspannend. Naïf Glow Doucheschuim heeft een volle, vloeiende schuimstructuur en reinigt en hydrateert de huid. In plaats van chemische schuimmiddelen te gebruiken als SLES, gebruik wij liever kokos. ingrediënten afgeleid van kokosolies laten onze douche heerlijk schuimen, zonder je huid uit te drogen of een trekkerig gevoel achter te laten.

Verder wordt natuurlijke ingrediënten zoals zonnebloem- en katoenolie gebruikt om de huid te voeden en te beschermen tegen uitdroging. De gezonde vetten, vitaminen en antioxidanten hydrateren je huid en houden je huid gezond en beweeglijk. Of je nu een jonge huid hebt, een elektronische zwangere huid of een huid die al aardige stress wat heeft doorstaan: onze mousse is geschikt voor ieder huidtype.

Alle producten van Naïf zijn 100% veganistisch, gemaakt met een zachte geur die vrij is van de 26 meest waarschijnlijk allergenen geur en dermatologisch getest.