Naif reinigende wasgel voor baby en kids Navulverpakking 500ML

€ 19,99
Bijzondere vrijstellingsregeling voor kleine ondernemingen, excl. levering
Levertijd: 4 dag(en)

Beschrijving

Naïf Reinigende Wasgel voor Baby & Kids reinigt mild en verwijdert een droge huid. Met natuurlijke ingrediënten zoals katoenzaadolie en plantaardige glycerine. Omdat water de huid kan uitdrogen, gebruiken wij afgeleiden uit kokosolie voor een subtiel schuim. Voeding voor de gevoelige en droge (baby)huid en voor kinderen met atopisch eczeem. Geen jeuk. Geen irritatie. Wel een verzorgde, gehydrateerde huid.

Fles leeg? Vul 'm weer bij met onze navulverpakking. Navullen betekent minder verpakking en dus minder afval en CO2. Met hervulbare verpakkingen verminderen we afval en daarmee de negatieve impact op het milieu. Beter voor de volgende generatie, de planeet én jouw portemonnee.

Alle producten van Naïf zijn 100% veganistisch, gemaakt met een zachte geur die vrij is van de 26 meest waarschijnlijke allergenen en dermatologisch getest. Ook zijn ze vrij van SLES en andere agressieve schuimmiddelen, en synthetische conserveermiddelen, zoals fenoxyethanol. De verpakkingen zijn gemaakt van bioplastic op basis van suikerriet.